ELAZIĞ / MERKEZ - Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2. Dönem Sınavlarına Girmeyecek Öğrenciler İçin Dilekçe Örneği

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar gereğince, 2. dönem yazılı sınavları ile ilgili olarak öğrencilerimize bir tercih hakkı sunulmuştur. Buna göre isteyen öğrenciler ikinci dönem sınavlarına girecekler ve böylelikle 2.  döneme ait notunu da alarak iki dönem ortalamasına göre karne notuna sahip olacaklardır.

Sınava girmek istemeyen öğrencilerimiz ise ,  okul idaresine dilekçe verilmesi koşuluyla , 1. Dönem aldıkları notlarıyla seneyi tamamlayacaklardır.

Not: Öğrencilerimiz istedikleri dersten sınava girip, istedikleri dersten 1. dönem notunu kullanma gibi bir hakka sahip OLMAYIP ya tüm derslerden sınava girecekler ya da 1. Döneme ait notlarını kullanacaklardır. 2. dönem sınavlarına giren öğrencinin, notundan memnun olmaması halinde 1. Dönem notunu kullanma gibi bir  hakkı bulunmamaktadır.

NOT : Sınava girmek isteyen öğrencilerin herhangi bir dilekçe vermelerine gerek yoktur. Sınava Dilekçe vermeyen tüm öğrencilerin sınava girmesi mecburidir.

Dilekçe örneği için tıklayınız ...

Yayın: 20.05.2021 - Güncelleme: 21.05.2021 00:06 - Görüntülenme: 224